Logotyp för Teknomedia
Teknomedia är ett produktionsbolag som arbetar med film, webb, nya medier och ljud. Men egentligen är vi lite mer än bara ett produktionsbolag. Vi skapar nämligen inte bara produktioner, utan också idéer och koncept.
Presentationsbild för Teknomedia
Teknomedia
Stohagsgatan 4602 28 NORRKÖPING
Tel 011-200700 www.teknomedia.se Öppetider: Bransch: Radio TV

visa annonser på Lokus 

VI ÄR BARA EN I MÄNGDEN
Det finns många produktionsbolag att välja bland. Hur ska du som kund veta vem du ska anlita? Tja vårt råd till dig är att klicka runt på vår sida. Vi tror mycket på magkänslan. Titta på det vi gjort, känn efter, fundera. Men först får du gärna fortsätta läsa, så ska vi berätta lite om fördelarna med oss. Så som vi ser det.

VI HAR INGEN STIL
Flera av våra kunder har vi en långvarig relation till. Några av dem är stora, andra är små. En del av dem är business-to-business, andra business-to-customer. För oss är varje kund unik. Därför blir varje produktion det också. Någon egen stil har vi inte.

VI ÄR MÅNGA RUNT BORDET
Våra 35 medarbetare har de mest skilda erfarenheter och kompetenser. Det ser vi som ett stort plus. Bland mammor och pappor, motorcyklister, musiker, litteraturälskare och skofetischister hittar du programmerare, systemutvecklare, videoproducenter, 3D-artister, AD, copywriter, projektledare, produktionsledare och säljare.

Varje måndag samlas vi kring det runda bordet för att gå igenom veckans uppdrag. Sen blir det verkstad. Och ännu fler möten. Och ännu mer verkstad.

VAR LUGN
Att ha allt i samma hus är en fördel för dig som kund. Det gör att du bara behöver en samarbetspartner. Du spar tid. Och pengar. Vi kan jobba snabbt. Och kostnadseffektivt.

När du är kund hos oss tar vi hand om hela processen. Du kan lugnt luta dig tillbaka. Du vet att vi håller leveranstid och budget. Och du har givetvis full inblick under arbetets gång.

Låter det intressant? Du är välkommen att höra av dig när som helst. Du når oss på telefon 011-200 700 eller info@teknomedia.se

Kontakta Teknomedia
Namn:
E-post:
Telefon:
Meddelande: